es ca

POLIURETÀ

Fabriquem i distribuïm elastòmers i escumes de poliuretà. Dins del camp dels elastòmers de poliuretà, treballem amb matèries primeres de gran qualitat, i creem un producte diferent per a cada client, depenent de les necessitats de cada aplicació. El nostre producte s'identifica per la mescla de dos components, per una banda el poliol i per l'altra l'isocianat. Depenen de la quantitat d'isocianat que incorporem a la mescla amb el poliol, i entre altres factors de formulació, obtindrem menor o major duresa Shore A de producte acabat.

Sabem que cada client té la seva pròpia manera de treballar i que cada motlle o peça necessita unes característiques diferents de les altres. És per això que tant podem variar la duresa dels nostres productes des de Shora A 40 fins a Shora A 90, com també els temps d'activació del material en fer la mescla de poliol i isocianat.

Disposem també de tints per a poliuretà de gran varietat de colors RAL, els quals mesclem nosaltres mateixos al moment de la fabricació, o enviem a part perquè el client pugui fer-se les seves pròpies mescles i defineixi millor el color més apropiat.

En el camp de les escumes de poliuretà, treballem amb productes específics per a sectors industrials de diverses densitats i capacitats d'aïllament. Escumes que es fan servir a la indústria del fred, per a l'aïllament de maquinària, com per a projectes més concrets, com l'aplicació d'escumes de baixa densitat per a la protecció i insonorització de jacuzzis i spas. També fabriquem escumes destinades al camp de la podologia, per a la fabricació de motlles per a fer plantilles dels peus.

Contacta amb nosaltres

Compromís i confiança

Envasat - C/ Suècia, 4 - Polg. Ind. Pla de Llerona - 08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona) Tel.: 93 846 82 24 . - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Avís legal | Contacte | Política de privacitatBrancam