es ca

Envasat

TUB FLEXIBLE PLÀSTIC

Especialitzats en l'envasat de tubs de lubricants. Ens ocupem de tot el procés productiu, omplerta, tancament, encaixat i paletització, segons les especificacions del client. Treballem amb qualsevol mida de tub i disposem de diverses opcions de segellat del tub.

BOTELLES

Treballem amb diverses línies d'embotellatge, amb una gran varietat de formats de botella i capacitat. Des de la botella clàssica de 1L, fins a la de 0,5L i 1,5L, entre moltes altres. Ens adaptem a qualsevol tipus de format.

JERRICANS

Envasat de Jerricans des de 5L fins a 25L. Siguin lubricants, olis hidràulics o productes químics en general. Busquem l'envàs que més s'adapti a les necessitats del client. 

ENVASATS A MIDA

Estem a disposició del client per a qualsevol tipus de projecte que ens proposin. Des de tubs de greix industrial, pots, envasos metàl·lics, etc. Ens adaptem als projectes dels nostres clients, siguin de gran o petita envergadura, i buscarem sempre la millor solució per a dur-los a terme. Estem oberts a treballar amb nous envasos i productes, inclús si la quantitat a envasar és petita, nosaltres ho podem fer.

Contacta amb nosaltres

Compromís i confiança

Envasat - C/ Suècia, 4 - Polg. Ind. Pla de Llerona - 08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona) Tel.: 93 846 82 24 . - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Avís legal | Contacte | Política de privacitatBrancam