es ca
  • Envasem greixos de totes les consistències, amb qualsevol tipo de format.

  • Elastòmers i espumes de poliuretà de formulació i fabricació pròpia.

  • Envasat de lubricants, líquids de frens i desengreixants. En botelles, llaunes i altres formats.

Envasat es constitueix com una empresa petita i familiar, però que gràcies a la feina ben feta, esta en constant creixement. Treballem diàriament per a oferir les millors opcions d'envasat de productes industrials per a tercers.

Estem presents en diferents sectors com són els lubricants i greixos industrials, olis per a l'automoció, olis de forquilla, desengreixants, líquids de frens, etc. La nostra voluntat per créixer i oferir cada dia una millor solució d'envasat per als nostres clients, fa que constantment estiguem ampliant i millorant les nostres línies productives.

Oferim un tracte proper i professional als nostres clients, i una molt bona qualitat i rapidesa en la finalització de les comandes. Ens preocupem perquè tot estigui segons les especificacions marcades, i per això comptem amb un equip humà compromès amb la feina a realitzar.

ENVASATS A MIDA

Envasos i productes especials. Oberts a treballar amb nous formats i productes.

CARTUTXOS DE GREIX

Envasat de cartutxos de greix i qualsevol altra tipus de format.

ELASTÒMERS DE POLIURETÀ

Amb dureses i temps d'inici variables. Desde Shore A 40 fins a Shore A 90.

Contacta amb nosaltres

Compromís i confiança

Envasat - C/ Suècia, 4 - Polg. Ind. Pla de Llerona - 08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona) Tel.: 93 846 82 24 . - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Avís legal | Contacte | Política de privacitatBrancam